Regisztráció
Óraklub.hu

Legrissebb hírek

TISSOT CARSON 2013.10.29.

Megérkezett az új Tissot Carson kollekció!

 

A Tissot Carson karórákat a svájci órák örök eleganciája ihlette. A letisztult megjelenésű Carson modell család esetében, a Tissot a hagyományos elemek mellett a részletekbe egy kis modernitást is csempészett. A kollekció kiemelkedő darabja a 18k-os arany óratokkal ellátott modell, amelynek finom arany mutatói teszik még impozánsabbá a karórát. Az új  Carson kollekcióban természetesen az automata modellek mellett a kedvező áron elérhető quartz szerkezettel ellátott változatok is elérhetőek. Függetlenül attól, hogy egy kiemelt üzleti megbeszélésre, vagy a hétköznapokra van szüksége egy nagyszerű időmérőre a Tissot Carson karóra minden alkalomra megfelelő viselet.

 

 

tovább...

VÍVÓ VB-TISSOT 2013.05.24.

vívó vb 2013 tisot

 

VÍVÓ VILÁGBAJNOKSÁG 2013 A TISSOT MAGYARORSZÁG TÁMOGATÁSÁVAL!

Vívó Világbajnokság 2013 Budapest. A versenyre augusztus 5. és 12. között kerül sor a Syma Csarnokban. Az első két napon a hat egyéni versenyszám selejtezőjét bonyolítják le, aztán három napon át az egyéni főtáblás asszók jönnek, végül pedig a csapatversenyeket rendezik meg.
A Tissot évek óta támogatója a neves sporteseményeknek, mint a jégkorong, a kosárlabda és a vívás.A sport teljesítmények mögött mindig sokkal több munka van, mint azt gondolnánk és a Tissot újdonságait is rengeteg technikai fejlesztés előzi meg.

Szurkolj Te is a legjobb vívóinknak a Tissot-val!

A TISSOT HIVATALOS MAGYARORSZÁGI MÁRKAKÉPVISELETE A BTECH MAGYARORSZÁG KFT!

tovább...

Tissot Le Locle Chronometer 2013.05.15.

A COSC egy rövidítés, ami annyit tesz, Controle Officiel Suisse des Chronométres, angolul Official Swiss Chronometer Testing Institute. Ez annak az intézetnek a neve, mely a Svájcban gyártott karórák, kronométerek pontosságát és precizitását vizsgálja.

A céget öt nagy óragyártó város közremuködésével hozták létre, de Bern, Genf, Neuchatel, Solothurn és Vaud együttmuködése mellett a Svájci Óragyártók Szakszervezete is fontos szerephez jutott a kezdeményezésben. 1973-ban alapították, mint egy nonprofit vállalatot, mely a svájci kronográf karórákat tesztelte. Jelenleg három laboratóriumi részlegben dolgoznak a szakembereik: Bielben, Genfben és Le Locle-ban. A legkedveltebb automata rendszerek, melyek megkapják a COSC elnevezést is hivatalos nevük mellé, a Rolex 3135 és a 2235, az ETA 2892A2 és variánsaik, valamint a Valjoux 7750.

Mindezek esetében garantált a 28 800 kilengés/óra, amely a tökéletes pontosság egyik legfontosabb záloga.

  tissot_le_locle_chronometer

 

tovább...